Home Nieuws
REVIEW DOOR WERELDBEROEMD ONTWERPER ALESSANDRO GUERRIERO
De wereldberoemde ontwerper Alessandro Guerriero heeft een prachtige review geschreven over Ton Pret zijn kunst & design.

 

 

 
TON PRET ONTVANGT EEN INTERNATIONALE AWARD IN SPOLETO
Van 22-09-2017 t/m 25-09-2017 vond in de prachtige, culturele, Italiaanse stad Spoleto, het beroemde Spoleto Art Festival plaats. Naast de tentoonstelling van zijn werk, is kunstenaar Ton Pret op dit grootse art festival onderscheiden met een internationale award. Ton Pret is hiermee zeer vereerd, maar is ook heel vereerd dat de organisatie ervoor heeft gekozen om zijn schilderij voor de posters, de aanplakbiljetten in de hele stad en de catalogus te gebruiken.
 
 
DE WERELDBEROEMDE DESIGNER ALESSANDRO GUERRIERO MET TON PRET ART DESIGN
De wereldberoemde designer Alessandro Guerriero is erg gelukkig met zijn Ton Pret Art design zonnebril en Ton Pret is zeer vereerd dat zo'n icoon voor zijn  art werk heeft gekozen.

 

 
TON PRET ONTVANGT EUROPESE AWARD IN ROME
De Nederlandse kunstenaar en ontwerper Ton Pret is op 9 februari 2017 beloond met een Europese onderscheiding in de Italiaanse Kamer van Afgevaardigden in Rome. Hij ontving de "Premio Internazionale  Comunicare L'Europa" voor zijn kunst, creativiteit, innovatie en het feit dat zijn werk "bruggen bouwt" in Europa. Ton dankt het Committee en in het bijzonder de president van Coast Art Works Silvio Amato, artistiek directeur Antonio Perotti en voorzitter Luca Filipponi van het Spoleto Art Festival.

 

 

 

 
TON PRET ONTVANGT INTERNATIONALE AWARD
Na afloop van de expositie "Premio Costiera Arte 2016", welke gehouden werd in het prachtige Palazzo Mezzacapo van de stad Maiori in Italie, ontving Ton Pret een internationale award. Uit handen van de burgemeester van de stad Maiori, ontving hij de prestigieuze "Premio Speciale, Costiera Arte 2016". De uitreiking was een heel feestelijk gebeurtenis en niet alleen de schrijvende pers was aanwezig maar ook de italiaanse radio en televisie. Ton is dan ook zeer blij en vereerd met deze "Premio Speciale, Costiera Arte 2016".

 

 

 

 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 12